Cranendoncknet storing Maandag 1st augustus 2022 16:00:00


** UPDATE 2-9 21:00 ** Storing opgelost

** UPDATE 2-9 14:50 ** De werkzaamheden zijn stilgelegd door de aanwezigheid van een hogedruk gasleiding. Er is een specialistische graafploeg vanuit de gasleverancier onderweg om de werkzaamheden over te nemen

** UPDATE 2-9 12:55 ** De aannemer heeft een extra graafploeg laten komen, omdat de schade op een lastige locatie zit. Er is helaas nog geen herstel tijd bekend.

** UPDATE 2-9 12:30 ** Op dit moment is er nog geen update van de glasvezelbeheerder ontvangen. Zodra er een update komt zal dit geplaatst worden.

** UPDATE 2-9 8:30 ** De glasvezelbeheerder geeft aan dat de storing is veroorzaakt door een schade in de hoogspanningscentrale, de glasvezelbeheerder geeft aan dat de exacte locatie nu bekend is en dat de aannemer begonnen is met onderzoek naar de aard en impact van de storing.


Momenteel is er op het industrieterrein van Budel geen internet over glasvezel beschikbaar.

Deze storing ligt bij Cranendoncknet/Aquestora en betreft alle providers.

Helaas is er geen enkele informatie vanuit bovenstaande organisaties beschikbaar over hoe lang dit nog gaat duren.

Mochten wij meer informatie krijgen zullen wij dit hier melden.

Bent u door deze storing telefonisch niet bereikbaar? Dan kunnen wij een omleiding instellen naar een mobiel nummer voor inkomende gesprekken. Als u dit wenst, mail dan uw mobiele nummer naar support@vedacom.nl